Сервиз за компютри

Хардуерен сервиз за компютри предлага услугите основно свързани със сервизна дейност, диагностика и ремонт на компютри и лаптопи.
В нашия сервиз за компютри, също така извършваме, профилактика и отстраняване на хардуерни проблеми на компютърна техника, периферни устройства и техните компоненти.

Сервизен ремонт на настолни компютри (PC)

Настолните компютри са доста по-надеждни от лаптопите, но изпитват сходен тип повреди, тъй като компонентите им не се различават толкова много от тези на мобилните компютри.
почистване на лаптоп
Понякога се случва, след спиране на тока, компютърът да не може да се включи, това е знак, че захранващият блок на компютъра е повреден и се налага неговата смяна. Сините екрани, които излизат при Windows операционните системи са вероятна повреда в оперативната памет (RAM). Ако пък чувате странен звук или екранът на компютъра замръзва по време на работа и трябва да го рестартирате, най-вероятно твърдият диск е за смяна. 

Цени и детайли за ремонт и сервиз за компютри

Асемблиране (сглобяване) на настолен компютър виж още

Диагностика на хардуера на настолен компютър виж още

Монтаж или смяна на компонент на компютър виж още

Почистване и профилактика на компютър виж още

Ремонт на компютърни компоненти виж още


 Сервизен ремонт на лаптопи

Лаптопите, за разлика от настолните компютри, имат по-кратък жизнен цикъл и са по-уязвими на повреди. Причината за това са фините части, конструкция и това, че непрекъснато биват премествани от едно място на друго.
Сервиз за компютрикомпютърен сервиз
Често, също се случва лаптопът да бъде изпуснат, ударен или залят с течност. Друг основен фактор за появата на хардуерен проблем е надвишаването на нормалните работни температури, поради замърсената охладителна система. Прегряването може да причини безвъзвратни щети, при които ще трябва да се сбогувате с мобилния си компютър или да инвестирате в скъп ремонт.

Цени и детайли за сервизен ремонт на лаптопи:

Диагностика на хардуера на лаптоп виж още

Монтаж или смяна на компонент на лаптоп виж още

Почистване и профилактика на лаптоп виж още


компютърни услгуи Взимане и връщане на устройство за гр.София Цена 10лв


Сервиз на компютърна техника

Извършваме диагностика, ремонт и профилактика на всякакъв вид компютърна техника, монитори, принтери, копирни машини, сервизен ремонт на компютърни компоненти, дънни платки, захранвания, и смяна на чипове, букси, жакове, кондензатори и други ел. елементи.

 

Вижте пълната ценова листа за сервизини ремонти на компютри.


При проблем със софтуера, моля посетете:
Компютърни услуги

За абонаментни компютърни услуги, моля посетете:
Компютърна Поддръжка

За отдалечена помощ, моля посетете:
Дистанционна Поддръжка