Архивиране на данни

Защитете Вашата информация и компютърни системи

попитайте
архивиране на данни

Архивиране на данни

Защитете Вашата информация и компютърни системи

попитайте
архивиране на данни

Какво Ви предлага Geletron?

Технически неизправности се случват, независимо колко модерно и скъпо е Вашето ИТ оборудване. Поради тази причина надеждният архив на данни е жизненоважен за всеки бизнес. Минимизирането на негативните ефекти върху бизнеса, изисква предприемане на превантивни мерки. Подготовката изисква задълбочено разбиране на политиките, инструментите и процедурите за архивиране, така че при нужда безпроблемно да възстановите и продължите Вашия бизнес.

Geletron предлага цялостно решение за архивиране, възстановяване и защита (Cyber Protect) на абонаментен принцип (Backup as a Service), което комбинира множество технологии в едно. Чрез него извършвате всички необходими действия, за да гарантирате надеждност и сигурност на системите си – наблюдение, управление, съхранение, защита, тестване на архивите и много други жизненоважни процеси.

Какво Ви предлага Geletron?

Технически неизправности се случват, независимо колко модерно и скъпо е Вашето ИТ оборудване. Поради тази причина надеждният архив на данни е жизненоважен за всеки бизнес. Минимизирането на негативните ефекти върху бизнеса, изисква предприемане на превантивни мерки. Подготовката изисква задълбочено разбиране на политиките, инструментите и процедурите за бекъп, така че при нужда безпроблемно да възстановите и продължите Вашия бизнес.

Geletron предлага цялостно решение за архивиране, възстановяване и защита (Acronis Cyber Protect) на абонаментен принцип (Backup as a Service), което комбинира множество технологии в едно. Чрез него извършваме всички необходими действия, за да гарантираме надеждност и сигурност на системите Ви – наблюдение, управление, съхранение, защита, тестване на бекъпите и много други жизненоважни процеси.

Независимо дали вирус, повреда в хардуера, природно бедствие или човешка грешка –
рискът за бизнеса е прекалено голям, за да работи без подходящо решение за архивиране на данни.

0%
Oт организациите докладват, че поради загуба на данни са загубили част от своите клиенти
0%
Oт организациите докладват, че са имали загуба на данни през последната година
0%
Oт организациите, претърпели загуба на данни данни са фалирали за по-малко от 10 дни
0%
От всички извършени архиви на данни не завършват успешно
изпратете запитване

Пакетни предложения и цени

Стандартни пакети

 
Стандартните пакети са базирани на предоставено пространство за съхранение на данни в облака на Acronis с капацитет: Basic – 50GB, Standart – 250GB и Pro – 1TB.


Всеки пакет може да се използва за защита и да бъде инсталиран на: компютърна система (десктоп и лаптоп), сървърна система, мобилно устройство, Office 365 акаунт или уебсайт.

Включени функционалности:

 • Backup
 • Management
 • Security

Допълнителни пакети

 
Допълнителните пакети са базирани на брой лицензи и предлагат разширени функционалности за управление, сигурност и бекъп.
Софтуерът се предоставя на абонаментен принцип, на месечна база; Цената включва такса за облачно пространство или брой закупени лицензи; Продуктът се управлява от клиента – Self-Service; Цената не включва услуга по системна администрация; Цените са в евро без ДДС.
Ако не намирате комбинацията от възможности за Вас, на разположение сме да обсъдим Вашите нужди.

Свържете се с нас, за да научите повече.
+359 882 997 383

изпратете запитване

Функционалности

Acronis Cyber Protect е професионално решение за кибесигурност раполагащо с разширени фунцкии за защита на устройствата от зловреден софтуер, бекъп, намиране на уязвимости, пач мениджмънт и защита от срив на системите.

Свържете се с нас, за да научите повече.
+359 882 997 383

изпратете запитване

Как се архивират данни и системи?

Acronis Cyber Protect е професионално бекъп решение от най-висок клас, подходящ за малки и големи компании.
Покрива всички наложени в практиката процеси и процедури за архивиране и възстановяване.

Снимки от Acronis Cyber Protect

 

Изпратете запитване,
ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

  Вашето име: *

  Вашият имейл адрес: *

  Вашият телефонен номер:

  Заглавие: *

  Вашето съобщение: *